Популярні помилки про eSIM і вся правда про інноваційну технологію


Опубліковано 27 Вересень 2024 о 11:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Популярні помилки про eSIM і вся правда про інноваційну технологію


Популярні помилки про eSIM і вся правда про інноваційну технологію

Photo: unsplash.com


Усі оновлення та новинки на ринку телекомунікаційних технологій спершу потрапляють під пильну увагу потенційних користувачів. Це абсолютно нормально, оскільки не всі пропозиції з виробництва, які вперше презентують аудиторії, одержують позитивну оцінку за підсумком.

Поява eSIM технології в нових моделях смартфонів видалася вражаючою. На тлі отриманих емоцій та відчуттів від використання віртуальної сімки, у абонентів зʼявилося чимало запитань та оман. Проаналізуємо найпопулярніші з них.


eSIM можна купити у фізичному магазині


Не зовсім так. Сам пристрій eSIM, що має вигляд мікрочіпа, неможливо купити окремо від телефону. Технологія віртуальної SIM вбудована в конструкцію смартфона і її потрібно активувати або підключити. На сайті Київстар можна купити есім онлайн не залишаючи робочий офіс чи будинок. Усі етапи підключення займають трохи більше десяти хвилин, а оплачувати покупку потрібно лише за виборі тарифу.


При зміні тарифу потрібно міняти eSIM


Навпаки, технологія eSIM розв'язує руки у користуванні смартфоном при зміні номера та стартового пакета. Не потрібно купувати жодних фізичних SIM-карток, будь-яке питання можна спокійно вирішити онлайн на сайті Київстар або того оператора, послугами якого плануєте користуватися.


eSIM витрачає значну частину заряду телефону


Зовсім ні. eSIM – це частина апаратного забезпечення пристрою і сам по собі він жодним чином не впливає на час роботи батареї, її заряд та максимальну ємність.


Фізичну SIM обов'язково треба міняти на eSIM


Вирішення цієї ситуації залежить більше від побажань користувачів та можливостей їхньої моделі смартфона. Якщо у вашому мобільному пристрої є слот для SIM-карти і туди поміщена фізична сімка, то щоб активувати другий номер на eSIM, не потрібно позбавлятися першого. SIM та eSIM чудово працюють у парі. У разі повної відсутності слотів для картки — перенести номер зі старої фізичної сімки на eSIM не складе особливих труднощів на сайті Київстар.


Підключення eSIM платне


Дивлячись з якого боку розглядати це питання. Купити останню модель смартфона із вбудованою технологією eSIM, безумовно, коштує своїх грошей. А просто підключити віртуальну сімку на сайті Київстар можна лише з необхідністю оплати тарифу. Жодних обслуговувань або покупок, пов'язаних з eSIM, від користувачів не потрібно.


Головне про eSIM


    1. Цей крихітний чіп вже є у кожному смартфоні нового покоління.
    2. Завдяки його можливостям він перетворює ваш мобільний пристрій на телефон з двома і більше SIM, підвищує рівень безпеки пристрою, його герметичність та ергономічність.
    3. Для бізнесу, подорожей або зв'язку з близькими використання eSIM актуальне скрізь і завжди.

    Інновація, що варта уваги кожного прогресивного користувача та тих, хто бажає отримати від телефону максимальний комфорт.

     





    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук