Сміливі експерименти зі стилями та трендами – 7 рекомендацій


Опубліковано 11 Квітень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Сміливі експерименти зі стилями та трендами – 7 рекомендацій


Сміливі експерименти зі стилями та трендами – 7 рекомендацій

Photo: answear.ua


Як вибрати модні тенденції, які вам підходять?


Напевно, це найважливіше завдання будь-якого поціновувача моди. Оскільки трендів багато, але не всі вони можуть вам личить. Взяти хоча б заявлену на різних показах total red. Це сміливий яскравий колір, який наважиться вибирати далеко не кожен.

  1. Тому для початку оцініть свої уподобання щодо актуальних fashion трендів. Зокрема, з'ясуйте, які фасони, кольори, елементи декору вам подобаються. Можете запросити для першої консультації стиліста, оскільки експерт допоможе вам швидше та надійніше визначитись.
  2. Другим кроком для вас має стати оцінка свого гардеробу. Перегляньте, чого вам не вистачає для створення класних образів, а чого, швидше за все, потрібно позбутися.
  3. Далі йдіть до магазинів, бутіків, шоурумів і приміряйте обрані вами раніше фасони. Вам слід, безумовно, побачити себе збоку. Отже, цей крок також можна зробити зі стилістом.
  4. Ну і останній крок – покупки та складання своїх трендових аутфітів. Краще вибирати брендовий одяг та аксесуари для повсякденних образів. Навіть такі базові речі, як джинси або футболки, повинні свідчити про ваш смак і перевагу високої якості. У цьому допоможе марка Mustang – найвідоміший у всьому світі виробник одягу з деніму та інших речей у casual стилі.


    Як створити власний унікальний стиль?


    Чим більш різні стилі ви комбінуєте, тим незвичайнішим і привабливішим стає ваш лук. Хоча поєднання, наприклад, футболки або джинсів із секонд-хенду та брендових кросівок може для когось здатися надто радикальним. Тоді не потрібно відразу робити різкі кроки, особливо якщо раніше ваш стиль був звичайнісіньким і непомітним.

    Перше, що виділятиме вас, це аксесуари. Так, піджаки, штани, сукні та інше є у всіх. Але якщо додати до цих речей 2-3 яскраві, виразні аксесуари, все кардинально змінюється. Наприклад, це може бути незвичайної форми сумка у вигляді пельменя або кола, окуляри з оправою неонових кольорів, масивний браслет або кулон.

    Ось наочний взірець. Сукня-сорочка, кросівки та кепка нейтральних квітів у поєднанні з гламурним годинником або ювелірними прикрасами від Daniel Wellington. Цей шведський бренд користується величезною популярністю серед прихильників аристократичної класики та вишуканих дизайнів.





    Photo: answear.ua

    Як перейти до вільного змішування стилів?


    Коли ви навчитеся поєднувати елементи делівого або класичного дрес-коду з простими повсякденними речами, переходьте на наступну сходинку. Радимо більш-менш детально вивчити всі стилі. А їх в середньому близько 30.

    Визначте мотиви, які вам до душі та можуть виражати ваш спосіб мислення. Одним з самих розповсюджених стилів є вінтажний. Достатньо буде додати в свій образ одну ретро річ, наприклад, пальто в клітинку або берет.

    Потім, за бажанням, можете пробувати ще більш нетипові стилі, такі як авангардний або футуризм. Використовуйте 1-2 речі нестандартних кольорів, наприклад, шкіряні червоні штани.





    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук