Чому блендер найкращий помічник господині на кухні


Опубліковано 06 Березень 2024 о 16:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Чому блендер найкращий помічник господині на кухні


Чому блендер найкращий помічник господині на кухні

Photo: freepik


Кожна хазяйка, яка хоч раз використовувала таке кухонне приладдя як блендер, більше ніколи від нього не відмовиться. Річ у тім, що цей гаджет кардинально змінює підходи до приготування їжі та розширює можливості для експериментів.


До речі, великий вибір блендерів ви можете знайти на https://comfy.ua/kharkiv/blender/, там є блендери на будь-який смак і на будь-який бюджет.


Отже, давайте розбиратися, чому це кухонне приладдя по праву вважається незамінним помічником на кухні.


Коли дитина в домі


Блендер незамінний, коли в домі є діти. Особливо, коли тільки починається прикорм і необхідно подрібнювати всю їжу, яку ви даєте спробувати маленькій дитині. Тепер можна не купувати у магазині готові пюре, а робити їх самостійно вдома. Обирайте будь-які овочі, фрукти, ягоди, додавайте крупи і подрібнюйте все це за лічені секунди.

Зручно, що за допомогою блендера можна контролювати консистенцію їжі, тому з часом можна робити не дуже подрібнені страви, щоб дитина вчилася жувати.


Здорове харчування



Photo: freepik


Для прихильників правильного та здорового харчування блендер стане справжнім рятівником, адже за допомогою нього можна робити багато корисних страв та перекусів. Наприклад, поживні смузі.


Ви можете робити:

  • смузі з овочів,
  • ягідні вітамінні смузі,
  • фруктові смузі,
  • смузі із додаванням вівсянки.


Крім того, ви можете в домашніх умовах готувати супи-пюре як в ресторанах. Для цього найкраще підійде занурювальний блендер, який можна опустити в каструлю і збити смачний суп. Томатний, сочевичний, грибний – обирати тільки вам.

Допоможе блендер і в підготовці тіста для випічки різноманітних смаколиків. Завжди зручніше користуватися спеціальним приладдям, ніж збивати все власноруч за допомогою виделки. Блендер буде корисний під час приготування чизкейків, мусів або освіжаючих сорбетів.

Ще за допомогою блендера зручно робити вітамінні заготовки на зиму. Наприклад, подрібнити малину або смородину, додати в неї цукор та заморозити. Пізніше, коли сезон ягід мине, цю суміш можна використовувати для приготування різних страв.


Які бувають блендери



Photo: freepik


Обираючи блендер, враховуйте ваші звички та час, який ви проводите на кухні. Якщо ви готуєте найпростіші страви, вам буде достатньо найменшого занурювального блендера з додатковою чашею. За допомогою нього ви зможете готувати супи, смузі, замішувати тісто.

Якщо ж ви полюбляєте готувати більше серйозні страви, варто віддати перевагу великому багатофункціональному блендеру, який зможе дрібнити, наприклад, м'ясо на фарш. Блендери доволі часто мають насадки для обробки їжі.


Блендери суттєво спрощують процес приготування їжі, тому придивіться до цього гаджета уважніше, щоб почати заощаджувати свій дорогоцінний час і зусилля.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук