Добірка фільмів та мультиків про драконів


Опубліковано 01 Січень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Добірка фільмів та мультиків про драконів


Добірка фільмів та мультиків про драконів

Photo: Freepik


От і настав 2024 рік – рік Дракона. Дракони здавна захоплювали нашу уяву своєю міфічною присутністю. Ці фантастичні істоти мешкають в чарівних королівствах, куди діти обожнюють заглядати.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку фільмів і мультиків з символом року.


«Як приборкати дракона»


Ціла серія улюблених мультиків, які розповідають про класнючих драконів та їхніх всадників. Цей мультик полюбився всім тим, що в ньому найрізноманітніші види драконів. Мультик досліджує дружбу, мужність і взаєморозуміння між людьми та драконами.



Video: B&H Film Distribution Company


«Ерагон»


Цей фільм був знятий по книзі Крістофера Паоліні – бестселері про всадників драконів, яких майже не залишилося в новому світі. Фільм розповідає історію фермерського хлопчика на ім’я Ерагон, який знаходить яйце дракона і повністю змінює своє життя.



Video: HD Retro Trailers


Читайте також: Захоплюючі мультфільми: добірка для перегляду всією родиною


«Дракон бажань»


Бідний хлопець знаходить дракона, який подібно джину вміє виконувати три бажання. Ця знахідка перевертає все з ніг на голову, адже у хлопця дійсно є заповітне бажання.


Video: Netflix


«Дракон Піта»


Фантастичний фільм про хлопця, який друже з величезним драконом. Хлопець не має нікого, крім свого незвичного друга. Цей фільм прославляє силу дружби та сімейних зв’язків.



Video: B&H Film Distribution Company


«Серце Дракона»


Відважний лицар Бовен знайомиться під час полювання з драконом. Але справа в тому, що Бовен є вбивцею драконів. Попри своє минуле чоловік вирішує врятувати останнього представника цього чарівного виду.



Video: Universal Pictures All-Access 


«Принц драконів»


Мультсеріал від Netflix, в якому магія грає вирішальне значення. Мультик розповідає про принців з двох світів, які об’єднуються, щоб зупинити війну. Цей серіал буде цікавим дітям старшого віку та підліткам.



Video: The Dragon Prince

«Рая та останній дракон»


Головна героїня мультфільму – воїтелька Рая. На неї покладено місію – врятувати світ від кровожерливих монстрів Друнів. Для цього їй потрібно знайти останнього дракона з чарівного виду, який давно вимер.



Video: planetakino


Кожна історія про драконів оспівує теми дружби та мужності. Після перегляду цих фільмів неможливо не захоплюватися могутністю та величчю цих міфічних істот.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Добірка атмосферних мультфільмів, які ви могли пропустити






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук