Захоплюючі мультфільми: добірка для перегляду всією родиною


Опубліковано 20 Грудень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Захоплюючі мультфільми: добірка для перегляду всією родиною


Захоплюючі мультфільми: добірка для перегляду всією родиною

Photo: Freepik


У святковий сезон завжди дуже затишно дивитися зі своїми дітьми мультфільми або цікаві фільми. Це чудова традиція, яка об’єднує сім’ї. Не забувайте створювати справжню святкову атмосферу, готувати смаколики до перегляду, а також розвісьте гірлянди або запаліть свічки. Або зберіться разом з сім’єю та відправляйтеся в кінотеатр, де зі смачним попкорном дивіться новинки кіно.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку нових фільмів та мультфільмів, які прикрасять ваш вечір.


Бажання


Новий розкішний мультфільм від Disney, який можна подивитися в кінотеатрах. Головна героїня мультику відчуває незрозумілу пітьму у правителі королівства, тому звертається до зірок із пристрасним благанням. Мультик був випущений у святковий сезон, тому атмосфера гарантована.



Video: Kinomania Film Distribution


Читайте також: Добірка новорічних фільмів та мультфільмів для перегляду з дітьми


Переліт


Цей мультик вийде в кінотеатрах напередодні Різдва. Ця картина розповідає про яскраву сімейну подорож качок. Вони відправилися в далекий шлях, щоб побувати на канікулах. На вас чекає купа кумедних ситуацій.



Video: B&H Film Distribution Company


Щенячий патруль: Мегафільм


Цей фільм вийшов ще восени, але досі транслюється в деяких кінотеатрах. Втім, його можна подивитися і вдома. Адже діти обожнюють, коли герої їхніх улюблених мультсеріалів виходять на великі екрани в окремому фільмі.



Video: B&H Film Distribution Company


Вонка


Цей фільм став справжньою прикрасою грудня, адже поєднав у собі казковий сюжет, декорації і казковий акторський склад. Передісторія про Віллі Вонку сподобається всім, хто обожнює старий добрий фільм «Чарлі і шоколадна фабрика». До речі, обов’язково передивіться його перед тим, як відправлятися до кінотеатру.



Video: Warner Bros. Pictures Ukraine


Загадковий світ роботів


Цікавезний мультик про ведмедів, які розслідують зникнення своєї мами. Це розслідування перетвориться на запаморочливі пригоди.



Video: planetakino


Кентервільський привид


Мультик, який вийде у прокат в кінці грудня. За сюжетом містер Отіс купує заміський будинок і перебирається туди зі своєю сім’єю. Але в будинку живуть привиди, які влаштують новоприбулим «солодке» життя.



Video: EKino


Різдво на веселій фермі


Корівка Клара просто обожнює Різдво. Вона дуже чекає свята та береться влаштовувати вечірку, щоб всі навколо відчули її настрій. На дівчинку чекає багато несподіваних пригод.



Video: Arthouse Traffic


Спільний перегляд мультфільмів — чудовий спосіб відчути святковий настрій. У цій добірці точно знайдеться щось цікаве саме для вашої родини.


Зверніть увагу на нашу добірку: Топ-10 нових мультфільмів для всієї родини






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук