День Святого Миколая 2023 в Україні: обираємо подарунки дітям


Опубліковано 20 Листопад 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Харкiв >  День Святого Миколая 2023 в Україні: обираємо подарунки дітям


День Святого Миколая 2023 в Україні: обираємо подарунки дітям

Photo: ctrs.com.ua


2023 року Україна сталася історичною подією – країна перейшла на новий церковний календар, щоб жити в ногу з усім цивілізованим світом. Тепер, так само як у США чи Європі, Різдво ми відзначатимемо 25 грудня. Можна назавжди забути про свята типу Старий Новий Рік. Пересунувся календарем і День Святого Миколая, коли дітям традиційно роблять подарунки. Якщо раніше він припадав на 19 грудня, то 2023 року варто приготувати подарунки вже до 6 грудня.


Сучасні гаджети для дітей: що подарувати на Святого Миколая


Якщо раніше діти мріяли про ляльок, конструкторів чи іграшкових машинок, то сьогодні пріоритети змінилися. Запитайте у дітей, щоб вони хотіли отримати в подарунок. 99,9 відсотка відповість, що мріють про сучасні гаджети: смартфони, планшети, ноутбуки, ігрові консолі і так далі. Якщо ж у дитини вже є телефон, з високою ймовірністю він попросить батьків купити йому бездротові Bluetooth-навушники.


Як вибрати бездротові навушники з доставкою на день Святого Миколая:

  1. Переконайтеся, що вони підходять вашій дитині – зазвичай у комплекті йде кілька силіконових амбушюрів під розмір вушного каналу;
  2. Обмеження максимальної гучності – такі функції підтримують топові моделі, наприклад Apple AirPods або Samsung Galaxy Buds;
  3. Сумісність - бездротові навушники дитина зазвичай використовує для ігор на ноутбуці, планшеті, смартфоні. Тому необхідно переконатися, що вони сумісні з операційною системою та при підключенні не виникне проблем;
  4. Додатковий функціонал – активне шумозаглушення та режим прозорості дозволять безпечно користуватися навушниками на вулиці та відповідати на дзвінки батьків;
  5. Дизайн та ергономіка – дитині має бути комфортно використовувати гаджет у повсякденному житті.


Зрозуміло, що батьки навряд чи куплять дітям найдорожчі моделі. Проте на ринку представлено безліч недорогих та якісних варіантів:

  • OPPO Enco Buds;
  • Air Music;
  • Xiaomi AirDots;
  • Nokia Go EarBuds;
  • JBL Wave Beams та інші.

Юним геймерам, які багато часу проводять за комп'ютером, можна порекомендувати ігрові гарнітури з гарним мікрофоном та пасивним шумопоглинанням. Якісні навушники допоможуть зберегти слух та уникнути проблем зі здоров'ям.



Photo: ctrs.com.ua


Інші корисні гаджети у подарунок на День Святого Миколая 2023


Смарт-годинник дитячий з GPS

Дійсно необхідна річ. Розумний годинник дозволить батькам завжди бути в курсі пересування дитини. З їхньою допомогою можна здійснювати дзвінки, таємно підключатися до камери або мікрофону, розмовляти відеокамерою. Величезний плюс смарт-годин – їх складно втратити, оскільки вони надійно закріплені на зап'ястя.

Планшет

Особливо корисне придбання в умовах можливих блекаутів та переходу на дистанційне навчання. Планшет здатний виконувати функції ноутбука, телефону, електронної книжки, мультимедійної приставки. Більш просунуті моделі, що підтримують стілус, можна використовувати для малювання та навчання письма.

Бездротова портативна колонка

Ще одна корисна річ у дитячій кімнаті. Вона може використовуватися не тільки для музики, а й як динамік для гучного зв'язку, будильника, нагадувань. Вологозахищені бездротові колонки можна брати з собою на вулицю навіть у вологу погоду.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук