Спекотні пригоди: найцікавіші фільми з літньою атмосферою для всієї родини


Опубліковано 11 Липень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Спекотні пригоди: найцікавіші фільми з літньою атмосферою для всієї родини


Спекотні пригоди: найцікавіші фільми з літньою атмосферою для всієї родини

Photo: Freepik


Літо – це сезон, наповнений теплом, пригодами та веселощами. Це ідеальний час для перегляду фільмів і мультфільмів, які передають суть цієї яскравої пори.

«Діти в місті» підібрали саме такі веселі і теплі стрічки для сімейного перегляду. Вони не всі розповідають про саме календарне літо, але точно створюють настрій і дарують яскраве тепло пригод, у які діти пірнатимуть знову і знову.


Індіана Джонс (серія фільмів)


Неймовірні й карколомні пригоди героя-археолога. Разом з Інді на вас чекають купа пасток, хитрих і підступних злодіїв, і, звичайно ж, атмосфера спекотного авантюризму. Неможливо не любити ці фільми. Тому готуйте капелюх, батіг, і вперед до пригод!



Video: Kinomania Film Distribution


Ігри з вогнем


Група суворих пожежників рятує трьох братів і сестер. Тепер потужні чолов’яги мають навчитися доглядати за цими дітьми. А це виявилося не легше, ніж гасити пожежу. Ця сімейна комедія сповнена веселих витівок і зворушливих моментів.



Video: B&H Film Distribution Company


Вам може сподобатися наша добірка класних фільмів та мультфільмів для всієї родини


Монстри на канікулах 3


Дракула і всі його монстро-друзі-родичі влаштовують собі відпустку, і вирушають у круїз. Цей мульт наповнений веселощами, сміхом і романтикою. Він ідеально підходить для літнього кіновечору з його химерними героями, яскравою анімацією і добрим гумором для дітей і батьків.



Video: B&H Film Distribution Company


Няньки


Два брати-близнюки працюють викидайлами у клубі. Вони дужі й накачані. Та якось випадково стають няньками для двох дітей-близнюків. Тут є все: простий дурнуватий гумор, різниця поколінь, кримінальні пригоди і несподіваний зв’язок, який виникає між вихователями та дітьми.



Video: Cinema


Королівство повного місяця


На мальовничому острові двоє молодих закоханих тікають разом. На їх пошуки вирушає пошукова група. І впродовж всього фільму на героїв чекають дивні зустрічі і неймовірно глибокі думки. Цей фільм Уеса Андерсона відображає невинність і авантюрний дух літа і розповідає химерну та візуально приголомшливу історію дорослішання.



Video: Universal Pictures Ireland


Ліло та Стіч


Зворушливий мультфільм від Діснея. Молода дівчина з Гаваїв, на ім’я Ліло, подружилася з інопланетною істотою, на ім’я Стіч. Це призвело до чудових нещасних випадків і зворушливої історії про дружбу та сім’ю. Завдяки тропічній атмосфері та незабутнім героям цей фільм стане ідеальним для літнього перегляду.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Звільнити Віллі


Молодий хлопець подружився з полоненою косаткою. Він вирішує звільнити косатку та возз’єднати її з родиною. Цей сімейний фільм поєднує зворушливу історію з прекрасними підводними сценами, підкреслює силу співчуття та красу океану.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Пітер Пен і Венді


Ця адаптація класичної історії про Пітера Пена перенесе глядачів у чарівну подорож до Неверленду. Літо тут ніколи не закінчується. Пітер Пен і Венді мають справи з русалками, піратами та казковим пилом. Чарівна історія про вічну молодість і уяву. Цей фільм відображає дива та радості літа.



Video: Walt Disney Studios


Двоє: я і моя тінь


Стрічка про літній табір, про багату родину і про двійнят, які вирішили помінятися місцями. Вони об’єднуються, щоб об’єднати своїх невідповідних опікунів. Ця сімейна комедія пропонує веселий сюжет та зворушливу історію дружби.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Пірати Карибського моря


Неможливо уявити літо без перегляду будь-якої частини Піратів. Смішний та хитрий Джек Горобець (Капітан! Джек Горобець), відважні герої, страшні пірати і сила силенна незвіданих країв затягують глядачів у вир пригод, наче розгнівана Каліпсо. Ці стрічки сповнені гумору, цікавих персонажів і бурхливих подій. Піратів Карибського моря можна передивлятися хоч кожного літа.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: Добірка класних мультсеріалів під будь-який настрій






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук