iPhone 14 Pro Max: нові можливості


Опубліковано 23 Травень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Харкiв >  iPhone 14 Pro Max: нові можливості


iPhone 14 Pro Max: нові можливості

Photo: eldorado.ua


Зі змін у новому поколінні Айфонов найпомітнішими стали камери та оформлення екрану. Змінився процесор, а програми стали економічнішими у споживанні заряду, але увагу привернули саме фішки в дизайні та налаштуваннях.


Нові технології камери


Основний блок камер отримав 48 Мп і новий сенсорний модуль, що відкриває великі можливості автоматичного редагування та налаштування. Фотомодуль збільшили, щоб він захоплював більше світла та давав високу чіткість. В основній та фронтальній камері є кілька форматів зйомки: для фото та відео.

Більш детальні знімки навіть при дворазовому збільшенні із суперзумом проходять обробку штучним інтелектом, який прибирає змазаність та інші дефекти. Система робить до чотирьох фотографій з різницею в частки мілісекунд, а потім поєднує їх в одне покращене зображення.


Айфон з якісною портретною зйомкою можна придбати в інтернет-магазині Eldorado.ua: https://eldorado.ua/smartphones/c1038946/producer=apple/. Скористайтеся розширеним пошуком за характеристиками та порівняйте моделі за параметрами та вартістю. У разі виникнення запитань зверніться до консультанта.


На окрему увагу заслуговує екшн-режим. Тепер знімати активні відео можна прямо з телефону, адже Apple досягли максимальної стабілізації картинки, а все завдяки новому сенсорному модулю та швидкій обробці інформації. Однак на повну силу режим працює лише за хорошого освітлення.


«Острів» та активний екран


Найпомітнішою та очікуваною зміною став Dynamic Island. Apple зміг першим практично обіграти неестетичний виріз у екрані під камеру, який заважав насолоджуватися повним зануренням. Він виконує відразу кілька функцій:

  • показує статус усіх програм у режимі реального часу;
  • дозволяє запускати та зупиняти музику;
  • при відкритті нових програм змінює форму;
  • під час затискання відкриває встановлений віджет;
  • дозволяє оперативно реагувати на повідомлення.


    646751162ac99.webp

    Photo: eldorado.ua


    З цією ж метою створили активний екран блокування. Тепер на ньому завжди показують час, дату та кілька інших необхідних значків. Власник може одним поглядом оцінити наявність нових повідомлень чи дзвінків, керувати музикою чи навігатором.


    Подібні функції можна знайти у китайських смартфонах OPPO: https://eldorado.ua/smartphones/c1038946/producer=oppo/. Інтернет-магазин Eldorado.ua пропонує лінійку телефонів бюджетної та середньої цінових категорій відмінної якості та з продуктивним процесором.

    Эльдорадо





    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук