Органічні продукти: здорове майбутнє ваших дітей!


Опубліковано 29 Березень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Органічні продукти: здорове майбутнє ваших дітей!


Органічні продукти: здорове майбутнє ваших дітей!

Вибираючи органічні продукти для вашої дитини, ви можете переконатися, що вона отримує потрібну кількість поживних речовин і мінералів, необхідних для правильного розвитку та здоров’я. Крім того, така їжа безпечна для дітей, оскільки не містить шкідливих речовин, які можуть негативно вплинути на їх здоров’я. 


Дитяче харчування HiPP забезпечує здоровий розвиток малюка, адже у виробництві використовуються органічні продукти.


Що таке органічний продукт і чим він відрізняється від натурального?


Між натуральними та органічними продуктами є різниця.

  1. Натуральні продукти ‒ це продукти, що не зазнали значної переробки. Вони мають бути природного походження, але це не робить їх органічними.
  2. Органічні продукти ‒ це ті, що вирощені в природних умовах екологічно чистого регіону без застосування синтетичних добрив, пестицидів, або ГМО і відповідно сертификовані..

Якість та безпечність органічної продукції підтверджуються сертифікатом європейського стандарту. Наявність такого маркування з зазначенням установи, що його видала, є свідоцтвом органічної якості.


Чому органічні продукти корисні для малюка?


Оскільки органічні продукти не містять ГМО, слідів пестицидів, важких металів та інших шкідливих речовин, вони є безпечними для вживання дітьми. Така їжа зберігає максимум вітамінів та корисних нутрієнтів, а також має більш привабливий, натуральний смак.

Органічні продукти позитивно впливають на перистальтику ‒ це особливо актуально для дітей, бо в них мікробіом кишківника є повністю сформованим у 2 роки від народження.


Як знайти органічний продукт на полиці магазину?


До органічних продуктів можуть відноситися як рослинні овочі та фрукти, або продукти з них, так і крупи та продукція тваринництва.

В Києві та по Україні можна легко знайти такі продукти ‒ вони є у більшості супермаркетів. Головне, на що потрібно звернути увагу ‒ позначки на пакуванні. Гарантією безпеки органічного продукту є наявність відповідного маркування на пакуванні продукту. Зазвичай він виглядає як лист з білих зірок на зеленому фоні.

Органічна продукція HiPP відповідає європейському стандарту якості, про що свідчить наявність відповідного сертифікату ‒ Євролисту та власного знаку органічної якості. 


Органічне харчування у світі


Європейські країни вважаються найбільш активними споживачами та виробниками органічної продукції, і Україна теж приєднується до тренду. 

Органічна продукція корисна для дорослих та дітей, адже її склад виключає наявність шкідливих речовин, що можуть негативно впливати на здоров’я. Продукція HiPP виробляється з дотриманням стандартів безпеки та екологічності. Це смачно та корисно!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук