Геловін: що подивитись із дітьми та підлітками


Опубліковано 31 Жовтень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Геловін: що подивитись із дітьми та підлітками


Геловін: що подивитись із дітьми та підлітками

Photo: Freepik


Гарбуз Джек Ліхтар спалахує своїми очами-вогниками, кажани пурхнули із темного закутка, а вдалечині завили вовки. Особлива атмосфера свята Геловін радує дітей, дарує їм гарний настрій і трішечки наганяє страху. Діти обожнюють переодягатися в монстриків, лякати один одного і переповідати моторошні історії.

«Діти в місті» приготували для вас добірку фільмів і мультфільмів про Геловін для всієї родини. Навіть якщо з різних причин ви не святкуєте Переддень Всіх Святих, все одно ви можете провести гарний вечір з родиною. Зашторте вікна, пригасіть світло, і вмикайте щось із цієї крутезної добірки.


Фокус-покус (1993)


Три сестри – відьми, які воскресли через 300 років після того, як їх стратили у Салемі. Це безтурботні та веселі відьомські пригоди від студії Disney, які піднімуть настрій вам і вашим дітям. До речі, нещодавно, через багато років, вийшло продовження цього фільму.

6+ років



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Труп нареченої (2005)


Попри доволі чорну назву і загальну моторошну атмосферу, це прекрасна романтична трагедія, і вона спеціально адаптована для дітей. Головний герой Віктор, якого озвучив Джонні Депп, має одружитися, але дуже хвилюється. Він репетирує свою промову, і випадково одружується з мертвою нареченою.

12+ років



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: Добірка цікавих ідей та виробів до Геловіну


Страшилки (2015)


Хлопець переїжджає до нового міста, знайомиться з чарівною дівчинкою-сусідкою. Та в неї якийсь дивний батько. Виявляється, він відомий письменник історій-страшилок. Та чи насправді всі ті страшилки просто вигадка?

12+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Родина Адамсів (2019)


Прекрасно-жахлива готична сімейка Адамсів в’їжджає до нового будинку. Але чомусь сусідам не дуже до вподоби така компанія. Нещодавно вийшло продовження цього мультику. Проте друга частина більш світла і барвиста. А от перша проходить у похмурих тонах проклятого замку, котрий на всіх волає: «Ідіть геть!».

6+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Мисливці на привидів: З того світу (2021)


Продовження культової історії про хоробрих і винахідливих мисливців на потойбічних істот. Тільки цього разу за діло беруться їхні онуки. Буде весело і лячно.

Можна також передивитися і старі фільми – вони класні і атмосферні. А ще там є смішний Білл Мюррей.

12+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Франкенвіні (2012)


Історія від Disney про песика, який потрапив під автівку. Щоправда, хлопчик настільки сильно любив свого песика, що оживив його. Але чомусь пес, який ожив, не дуже тішить сусідів.

12+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Каспер (1995)


Тато з донькою переїжджають у будинок, де живуть привиди. Ця трійця привидів воліють відправити тата і доньку на той світ. Але є ще й четвертий неймовірно добрий привид Каспер, який прагне врятувати цю родину.

6+ років



Video: randomstuff4111


Монстри на канікулах / Готель Трансильванія (2012)


Граф Дракула має спеціальний готель, куди монстри можуть приїхати і відпочити від своїх монстрячих справ. Аж якось, в цей готель випадково потрапляє живий парубок. І не просто потрапляє, а ще й закохується у Дракулову доньку.

6+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Будинок із приколами (2003)


Подружжя рієлторів разом з дітьми їдуть переглянути старий дім на продаж. Але в дорозі їх застала злива, то вони лишаються в цьому моторошному замку на ночівлю. На них чекає багато неочікуваних сюрпризів.

12+ років



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Корпорація монстрів (2001)


Робота монстрів – лякати дітей. Тому що саме дитячий вереск виробляє енергію, якою живиться Монстрополіс. Проте торкатися та контактувати з дітьми суворо заборонено, це неймовірно небезпечно. Аж раптом, маленьке дівчисько пробирається у монстрячий світ.

6+ років



Video: B&H Film Distribution Company


Зверніть увагу на нашу добірку крутих мультиків з незвичайним сюжетом.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук