Добірка крутих мультиків з незвичайним сюжетом


Опубліковано 12 Жовтень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Добірка крутих мультиків з незвичайним сюжетом


Добірка крутих мультиків з незвичайним сюжетом

Photo: Freepik


Сучасні мультики не перестають дивувати різноманітністю тем та сюжетів. При цьому, знайти, що подивитися на вихідних з дітьми буває не так і просто. Особливо, якщо ви полюбляєте організовувати таке спільне дозвілля і вже встигли передивитися всі фільми та мультики, які ми рекомендували у наших добірках.

«Діти в місті» підготували для вас ще одну добірку з мультфільмами на будь-який смак. Насолоджуйтеся!


Айнбо. Серце Амазонії


Цікавезний мультик про хоробру дівчинку з амазонського племені. Вона має врятувати свій народ від небезпеки, тому вирушає у подорож в джунглі. Варто зазначити, що під час створення мультику творці надихалися перуанськими легендами та оповідями.



Video: Empire Movies


Сім’я Уіллобі


Велика сім’я з чотирьох дітей незадоволена своїми батьками. Щоб відпочити від них, вони відправляють їх у відпустку, а самі шукають нову родину. Чи зможуть батьки зрозуміти свої помилки та виправити ситуацію?



Video: Netflix


Галас джунглів


Одного дня жителі джунглів виявляють, що навчилися говорити один з одним. Причиною тому став космічний корабель, що розбився неподалік. У кораблі звірі знайшли маленького прибульця Фніпа, який прилетів на Землю з дуже підступними планами.



Video: planetakino


Сімейка Бігфутів


Цей мультик розповідає про незвичайну сім’ю, яка розуміє мову тварин. Через це в будинку Бігфутів живе цілий зоопарк. Коли вони дізнаються, що унікальний заповідник на Алясці під загрозою зникнення, у них не залишається іншого виходу, як відправитися рятувати його.



Video: VLGFILM Ukraine


Читайте також: Фільми з вашого дитинства, які сподобаються сучасним дітям


Сімейка Крудс: Нова ера


Ще один мультфільм про незвичайну сім’ю. Цього разу – про печерних людей. Перша у світі сім’я вирушає на пошуки нового місця, де можна буде залишитися назавжди. Втім, під час подорожі вони зустрічають інших людей, які вважають себе набагато кращими.



Video: planetakino


Міньйони: Грювітація


Неймовірне продовження історії, яка встигла полюбитися мільйонам дітей та дорослих. У новому мультфільмі ми побачимо зовсім малого Грю, а також дізнаємося, як починалася історія міньйонів.



Video: Guelder Geek


Губка Боб: втеча Губки


Повнометражний мультик про пригоди Губки Боба та його друга, морської зірки Патріка. Разом вони вирушають на пошуки свого домашнього вихованця Гері, який потрапив до рук таємничого викрадача.



Video: B&H Film Distribution Company


Віллі і таємнича планета


Десятирічний Віллі вирушає з батьками у відкритий космос, де їхній корабель потрапляє в аварію. Щоб врятувати сина, батьки залишають його на невідомій планеті, яка вражає хлопця своєю красою. Втім, очікує його там і небезпека.



Video: planetakino


Клара та чарівний дракон


У чарівному лісі раз на десять століть з’являється дракон. Звичайно, що за таким скарбом полюють сили зла. Тому добродушному створінню знадобиться допомога.



Video: planetakino


Вам може сподобатися наша стаття: Топ-10 класних мультиків незалежної України






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук