Чому діти люблять іграшкову сільгосптехніку?


Опубліковано 27 Вересень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Іграшки >  Чому діти люблять іграшкову сільгосптехніку?


Чому діти люблять іграшкову сільгосптехніку?

Photo: Bi.ua


Улюблені іграшки хлопчиків (і багато дівчаток) – це машинки. Але ж на ринку представлено дуже багато варіантів іграшкового транспорту – гоночні боліди, мотоцикли та скутери, міський транспорт, водний та повітряний транспорт, а також будівельна та сільськогосподарська техніка. І якщо одним дітям подобаються, наприклад, гарні гоночні авто, інші божеволіють від сільгосптехніки чи рятувальних машин. Чому ж?


Чому дитина просить комбайн чи трактор?


Якщо ваша дитина попросила у Діда Мороза іграшковий комбайн, не поспішайте вмовляти її відмовитися від такої витівки. Адже фермерська тематика має величезний попит у багатьох дітей.


Малюкам неймовірно цікаво, як великі машини виконують різні роботи – культивують, орають землю, поливають та удобрюють, а головне – збирають урожай. Якщо дитина хоч раз бачила наживо великий трактор чи комбайн, її напевно вразили розміри цих громадин. А все, що сподобалося дитині, вона хотіла б мати у міні-версії у вигляді іграшки.

Якщо ви помітили, що дитина активно цікавиться с/г-тематикою, сміливо купуйте їй такі іграшки – вона буде задоволена.


Яку іграшкову сільгосптехніку купити дитині?


Найбільшою популярністю користуються трактори та комбайни. Причому ці іграшки можуть бути розраховані на різні віки:

  1. Так, комбайн і трактор для найменших буде примітивним, забарвленим у яскраві нетипові кольори, може навіть мати «людські» ознаки – очі та посмішку. Звукові ефекти, найчастіше – пісеньки, віршики чи музику.
  2. Іграшки для старших дітей вже більше наближені до оригіналу – вони виконані в деталізованому вигляді, часто оснащені підсвічуванням, а звукові ефекти можуть імітувати роботу двигуна, гудок та інші «справжні» звуки.


Особливо цікаво такими іграшками грати в пісочниці, адже з піску можна створити майже справжнє поле, «засіяти» його та влаштувати збирання врожаю разом із друзями.


Також зверніть увагу на виробника. Краще віддавати перевагу перевіреним брендам, чия продукція виготовлена ​​із безпечних матеріалів. Найчастіше в Україні дітям купують іграшки на сільськогосподарську тематику від таких фірм як Bruder, Siku та Techno park. Іграшки від перерахованих брендів відрізняються першокласною якістю та високою деталізацією, в них є рухливі та функціональні елементи. У таких комбайнах може навіть відкидатися кабіна, надаючи доступ до двигуна.


Тож іграшковий комбайн – це цілком підходяща іграшка навіть для міської дитини. Навпаки, їй буде ще цікавіше, як влаштовано велику і таку важливу техніку.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук