Як вибрати розмір покривала на ліжко


Опубліковано 26 Вересень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Як вибрати розмір покривала на ліжко


Як вибрати розмір покривала на ліжко

Photo: Cappone.in.ua


Покривало - це необхідна покупка для кожного будинку, яка несе в собі низку переваг для створення комфорту. Хоча його головною функцією і вважається захист спального місця від різного виду забруднень, не слід забувати, що цей елемент текстилю допомагає доповнити інтер'єр приміщення, надаючи йому повноцінного вигляду та затишку.


На сайті інтернет-магазину Cappone представлений широкий вибір виробів, які приваблюють своєю різноманітністю в дизайні та ціновим сегментом. Однак перед тим, як здійснити покупку, слід дізнатися ключові критерії вибору ідеальної моделі.


Стандартні розміри покривал


Асортимент текстилю для дому вражає своєю різноманітністю. Можна підібрати вироби за абсолютно різними критеріями: від нестандартних розмірів до химерних дизайнів. Не загубитися в цьому розмаїтті часом буває досить складно, тому важливо спочатку ознайомитися з основними критеріями вибору.

Розмір – важливий аспект покупки. Варто приділити особливу увагу цьому пункту, щоб підібрати потрібну модель.

До виробів стандартних розмірів варто віднести кілька видів:

  • Євро максі. Має найбільші показники та відповідає наступним розмірам – 240х260 см та 220х240 см. Вважається ідеальним варіантом для нестандартних ліжок.
  • Євро. Вироби такого плану відмінно підійдуть на двоспальні ліжка. Мають розміри 200х220 см. Допоможуть надійно застелити постіль, приховавши при цьому всю постіль.
  • Двоспальні. Можна використовувати для великих ліжок. Розмір таких покривал складає 170х210. Можуть зустрічатися і менші розміри, але вони не звисають із країв ліжка, втрачаючи при цьому свій шарм.
  • Полуторні. Підходять для дитячих ліжечок чи 1,5-спальних. Відповідають розмірам 140х200 см.

Дітям віком 6-12 років варто підбирати вироби з маркуванням 110х140 см.


Відповідність розмірів покривала до ліжка


Отже, для того, щоб підібрати відповідний виріб для ліжка, можна скористатися невеликими підказками, які допоможуть підібрати ідеальний варіант:

  • Ліжка типу євро розмірами 200х200 см або 180х200 см. Для таких меблів слід підшукувати моделі покривал з маркуванням від 220х240 см до 270х270 см.
  • Двоспальні ліжка 160х200 см. Оптимальним варіантом буде вибір моделей з розмірами від 180х200 (за наявності спинки) до 250х270 см.
  • Полуторне ліжко 150х200 см. Слід замислитись про купівлю текстилю з маркуванням від 150х220 см до 170х240 см.
  • Односпальне ліжко. 120х200 см. Найкращим рішенням буде придбання моделей від 140х200 см до 160х240 см.

Варто пам'ятати, що при купівлі виробів з декоративними елементами важливо прораховувати довжину і ширину спального місця, без урахування припусків.


Поради щодо вибору від експертів інтернет-магазину Cappone


Photo: Cappone.in.ua


Фахівці нашого інтернет-магазину Cappone підготували низку рекомендацій, які допоможуть підібрати ідеальний варіант захисту спального місця:

  • Дизайн. Варто орієнтуватися на загальне оформлення спальні. Текстиль повинен його м'яко доповнювати, не забираючи на себе весь акцент.
  • Матеріал. Виріб повинен бути виконаний зі щільних матеріалів, які зможуть прослужити довгий період і виконувати всі свої функції.
  • Декор. За бажанням можна підібрати моделі з різними рюшами, складками, вишивкою, які допоможуть розбавити загальний вигляд текстилю.
  • Ціна. Слід розуміти, що дешеві вироби не зможуть прослужити довго і через час їх доведеться поміняти.

На сайті Cappone представлений широкий асортимент моделей, які привертають увагу не лише своїм стильним дизайном, а й відносно недорогою вартістю.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук