Як носити планшет і не подряпати його


Опубліковано 22 Серпень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Як носити планшет і не подряпати його


Як носити планшет і не подряпати його

Photo: Eldorado.ua


Коли планшет вже обрано, виникає питання — як максимально зберегти його первісний вигляд? Найкращим варіантом буде встановлення захисного скла та покупка чохла, які захистять гаджет від зовнішнього впливу.


Наприклад, популярними серед користувачів, які купують планшет Samsung, є чохол-книжка, але є також інші засоби захисту девайсів.


Цьому додатково сприятиме ряд рекомендацій, про них ми розповімо у статті.


Навіщо планшету чохол


Багато користувачів носять планшети без чохла і не надають цьому значення. Адже ніхто не побачить брендовий логотип на задній кришці та привабливий дизайн. Але якщо носити планшет без чохла, то за пару тижнів його металева або пластикова кришка покриється висипом дрібних і великих подряпин.

Фахівці виділяють три основні переваги чохла для планшета:

  • Добре підібрана накладка надає планшету індивідуальності, виділяючи його зі схожої маси. Чохол можна навіть підбирати до вбрання.
  • З захистом пристрій менше ковзатиме в руках і по поверхнях. Додатково моделі обладнані спеціальними тримачами та підставками для комфортного використання.
  • При транспортуванні гаджета чохол захистить його від випадкових подряпин та вм'ятин. У сумці таблет можна подряпати ключами або зарядним пристроєм.


Серед асортименту чохлів користувач може знайти той, що підійде для його потреб. Універсальний у вигляді накладки, що виконує виключно захисні функції. Або ж функціональний, з клавіатурою, якщо планшет використовується для роботи та набору тексту. Він захищає як задню кришку, так і скло гаджета. А накладка складається у комфортну підставку для планшета.


Photo: Eldorado.ua


Як зберегти планшет у цілості


Слідкуйте за акуратністю використання та перенесення гаджета. Не слід залишати його на краю столу, ліжка чи підвіконня. Перший випадковий рух, і гаджет полетить униз, і в кращому разі подряпається. У гіршому можуть пошкодитися дисплей і внутрішні компоненти.

Якщо ви носите пристрій у сумці, простежте, щоб він не контактував із ключами, проводами від навушників або зарядним шнуром. Вони легко подряпають як кришку, так і дисплей. Щоб уникнути цього, можна наклеїти на екран спеціальне захисне скло. Важливо, щоб воно підходило за розміром, інакше краї екрана будуть пошкоджені. Дотримуючись простих правил обережності, ви зможете зберегти ваш планшет у початковому вигляді довгий час.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук