Подарунок своїми руками: топ ідей для створення валентинок


Опубліковано 11 Лютий 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Подарунок своїми руками: топ ідей для створення валентинок


Подарунок своїми руками: топ ідей для створення валентинок

Photo: Freepik


14 лютого у всьому світі відзначають День усіх закоханих або День Святого Валентина. Це свято давно вже перестало бути лише для пар, адже його залюбки відзначають і друзі, і колеги, і навіть школярі. Багато хто обмінюється валентинками з найближчими. «Діти в місті» зібрали найцікавіші ідеї для створення святкових листівок своїми руками.


Валентинка з солодощами

Найпростіший та один з найприємніших варіантів листівки, який сподобається дітям. Для цього необхідно створити серце-конверт з будь-якого щільного паперу. Наповніть сердечко цукерками та закрийте або заклейте його.


Квілінг-листівка

Таку валентинку можна зробити разом з дітьми і подарувати родичам. Бабусі залюбки розмістять такий шедевр у себе на стінах. Листівка може бути будь-якого розміру.



Video: Galinarukodillya


Валентинка з побажаннями

Багато людей дуже цінують оригінальність. Валентинка-конструктор з побажаннями стане прекрасним подарунком. Втім, зробити її не так вже й просто – необхідно буде витратити трохи часу.



Video: Origami Studio


Святковий колаж

Для цієї валентинки вам знадобиться щільний білий картон та кольоровий папір. Як робити листівку, залежить лише від вашої фантазії. Почніть зі створення сердець різного кольору та розміру, після чого створіть з них колаж на білому фоні.



Photo: з відкритих джерел


3D-валентинка

Створити об’ємну валентинку можна з різних матеріалів. Як це зробити, дивіться у майстер-класі. З таких сердець, до речі, можна створити гарні прикраси для дома, поєднавши їх ниткою.



Video: DaveHax


Вам може знадобитися наша стаття: Поробки з фольги для дітей


Валентинка з кавових зерен

Для цього шедевра знадобляться ароматні кавові зерна, які зроблять листівку не лише гарною, а й дуже пахучою. Для її створення необхідно вирізати з щільного картону серце, після чого за допомогою клею покрити картон зернами.



Photo: з відкритих джерел


В’язана закладка для книжки у формі серця

Більш старшим дітям, які вміють в'язати, може сподобатися ідея створення оригінальної закладки для книжки. Українська майстриня провела дуже детальний майстер-клас, який допоможе створити незвичайний подарунок.



Video: Galinarukodillya


Pop-up-валентинка

Ця техніка відрізняється об’ємними зображеннями, які роблять з паперу. Таку техніку нерідко використовують при створенні дитячих книжок. Для створення такої листівки знадобляться різноманітні матеріали та фантазія.



Video: Crafting Hours


Читайте також: Добірка креативних ідей для дитячої творчості






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук