Підготовка до школи: навчальні курси та програми


Опубліковано 20 Липень 2021 о 10:51

Блог Діти в місті Харкiв >  Підготовка до школи: навчальні курси та програми


Підготовка до школи: навчальні курси та програми

Photo: «Діти в місті»


Підготовка дітей до навчання в школі — фундамент для майбутньої успішності. Це відповідальний період в житті не тільки дитини, але і кожного з батьків. Діти, які збираються до школи, потребують найбільше уваги зі сторони досвідчених педагогів, які вже напрацювали успішні техніки, прийоми, програми для досягнення найкращого результату.

Людина навчається все своє життя: предметам, навичкам, спеціальностям — різним умінням. Щоб процес навчання став успішним, легким та цікавим, необхідне певне підґрунтя, засади, які можуть дати тільки професіонали.

«Діти в місті» підготували для вас добірку закладів, які спеціалізуються на дошкільній підготовці дітей.


Inhouser school



Photo: Inhouser school


Прийшов час готуватися до школи! Це важливий етап у житті не лише кожного учня, але і його батьків. Першокласники хвилюються перед зустріччю з першим учителем, дітки доросліше чекають з нетерпінням, щоб побачити шкільних друзів, а хтось з жахом думає про те, що наближається новий навчальний рік..

Для батьків цей період завжди не легкий незалежно від того скільки років дитині, їй потрібно допомогти зібратися, підтримати, вибрати додаткові підготовчі класи.

Хочете, щоб Ваша дитина вже до 3 класу говорила англійською? А до закінчення школи у Вас не було головного болю «як же здати ЗНО»?


Запрошуємо вас на заняття з англійської мови в школу «Inhouser».

Наші фахівці з легкістю знаходять підхід до кожної дитинки, а також вміють зацікавити тих діточок, які зовсім не хочуть навчатися.

Ми пропонуємо заняття для дітей від 6 років у міні-групах по 4-5 осіб. Весь матеріал закріплюється в інтерактивній формі. На заняттях діти працюють у парах, що допомагає їм також розвивати комунікативні навички.

Для батьків ми проводимо звітні уроки, щоб Ви могли стежити за прогресом свого малюка і розділити з ним радість від перших кроків в осягненні англійської мови.


Маєте сумніви? Запишіться на БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок!


Запис на нашому сайті 

Адреса:

  • вул. Культури, 22Б

Телефон:

  • +380 (97) 231 01 34


   






«Я І МОЯ ШКОЛА»



Photo: «Я І МОЯ ШКОЛА»


ПІДГОТОВКА ДО ШКОЛИ ЗА СТАНДАРТАМИ НУШ


З вересня в Освітньому Центрі «Я І МОЯ ШКОЛА» проводяться заняття з підготовки до школи в групах неповного дня для дітей віком 5-6 років.

Розклад занять: Пн, Ср, Пт з 9:00-13:00 (4 години 3 рази на тиждень).


Особливі умови для підготовки дітей до НУШ:

  1. Чергування міні-курсів з різних предметів: Я – людина, Я і Всесвіт, Я і мова (теоретична та практична українська та англійська мова через сучасний контент), Я і моє здоров’я (основи догляду за фізичним та ментальним здоров’ям), Я – творець (втілення потенціалу, можливість розвивати творчі навички: малювання, ліплення, аплікації, спів, танці та інше), Я і моя Україна (український колорит, знайомство з правовою структурою країни та її історією) та цікава математика.
  2. Прогулянки на свіжому повітрі в Молодіжному парку: “школа під відкритим небом”, уроки мислення на природі, формування допитливості, спонукання до самостійної пізнавальної діяльності.
  3. Індивідуальна програма. Сприяння розвитку потенційних здібностей, приділяючи увагу незалежності та індивідуальним потребам дитини, а також об'єднання інтелектуального, практичного та художнього розвитку.
  4. Достовірна інформація про сучасну НУШ. Програму підготовки до школи створено Іриною Мінковською, керівницею, співавторкою концепції Нової української школи.
  5. Безпека. У зв’язку з пандемією в Центрі дотримано всіх санітарно-гігієнічних норм, зокрема встановлено найновіші бактерицидні лампи та санітайзери.Задля безпеки дітей ведеться відеоспостереження, можливе надання доступу до відеозображення та звуку.
  6. Різноманіття програми. Майстер-класи з хімії й фізики, фінансової грамотності й конструювання. Також опанування читання, рахування, переглядання і обговорювання навчальних відео.
  7. Консультування з психологом. На базі Освітнього центру можливо отримати консультування від практичного психолога, спеціаліста у батьківсько-дитячих відносинах та тренерки з безконфліктної комунікації.
  8. Інноваційний простір для навчання. Центр використовує навчальну поверхню «MY WALLS», простір для творчості. Можливо не тільки використання проектору, але й активна взаємодія зі смарт-дошкою через «чарівну паличку».
  9. Ефективний режим навчання. На підготовчих заняттях дотриманий ідеальний баланс навчання, відпочинку та розваг. До одного дня перебування дитини на підготовчих заняттях входить здоровий сніданок та усі необхідні дидактичні матеріали.
  10. Коворкінг. Надання можливості провести час навчання дитини з користю. Гнучка організація робочого простору для батьків в центрі.
  11. Надається можливість пробного заняття індивідуально, вартість 1 заняття (4 години) – 350 грн.
  12. Екскурсія. Батьки та діти можуть отримати індивідуальну екскурсію від керівниці центру, де будуть мати змогу детально дізнатися про роботу центру.


Записатися на екскурсію, пробне заняття або на підготовчі курси можна на офіціальному сайті або за номером телефону.


Адреса:

  • вул. Костомарівська, 2

Телефон:

  • +380 (66) 18 89 975






«Джерело kids online»


Photo: «Джерело kids online»


Якщо вас цікавить якісний та сучасний розвиток вашої дитини, захоплюючі заняття та веселі активності - то вам саме до «Джерело kids online».

Досвід викладання через гру, який ми бережливо нагромаджували протягом 20 років і примножили завдяки можливостям онлайн-формату, сьогодні допомагає діткам пізнавати нові предмети, відкривати нові інтереси і зацікавлювати у подальшому навчанні.


Для діток від 2,5 до 6 років можна обрати:

  • заняття з предметів на вибір: «логіка», «англійська мова», «живопис» та «хореографія»;
  • комплексну програму навчання і розвитку – «сучасний онлайн садок».


Додатково для діток від 5 років пропонуємо:

  • комплексний курс підготовки до школи (читання, письмо, основи математики);
  • інтенсивний курс англійської мови «I can speak and read».


Різноманіття навчальних ігор, інтерактивних вправ і цікавих завдань, корисні розминочки і гімнастика, творчі майстер-класи – все це та багато іншого очікує на діток на наших заняттях в форматі відео зв’язку.


Чекатимемо Вас на ознайомчих заняттях! Запис через форму на сайті або за телефонами:


онлайн заняття і курси:

  • +380 (96) 363 11 38;
  • +380 (96) 117 10 89;
  • +380 (98) 032 21 14.

онлайн садок:

  • +380 (99) 084 75 25.


  





Підготовка до школи онлайн «наживо» з ліцензованою приватною школою EV Private School


Photo: EV Private School


В нашому онлайн на вас чекають:

  • захопливі, якісні та сучасні заняття з Підготовки до школи;
  • формат «очі в очі», «наживо», з емоціями, радощами, сміхом, спілкуванням маленьких учнів один з одним та педагогами;
  • люблячі педагоги, які вміють зацікавити та залучити до навчального процесу;
  • багато ігрової, творчої та фізичної активності;
  • ми вчимося читати та писати, засвоюємо математику, займаємося логікою;
  • опановуємо англійську мову з носієм та розвиваємо творчість.


Запрошуємо малят безкоштовно відвідати пробні уроки в 0 класі. Запис на тестові уроки та детальна інформація.


Телефон:

  • +380 (63) 243 33 28.









Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук