Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Харкова


Опубліковано 09 Липень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Харкова


Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Харкова

Photo: Freepik


Найближчі кілька тижнів в Україні будуть спекотними і практично без дощів. У таку погоду особливо хочеться побути біля води, відпочити на пляжі і насолодитися звичним літнім дозвіллям. «Діти в місті» створили добірку пляжів у Харкові та його околицях, які можна відвідати з дітьми.


Журавлівський гідропарк

Цей пляж є найпопулярнішим серед місцевих жителів. Є безкоштовні та платні зони для відпочинку. На пляжі можна не тільки плавати, але і рибалити.


Пляжі на Безлюдівському водосховищі

Водосховище знаходиться посеред соснового лісу, що робить його ідеальним місцем для літнього відпочинку. Розвинена інфраструктура і безліч обладнаних зон відпочинку дозволить провести час на пляжі комфортно.


Олексіївський лугопарк

Вхід на цей пляж безкоштовний. Тут можна насолодитися прекрасними видами і розвиненою інфраструктурою. Нудно не буде нікому.


Жовтневий гідропарк

Ще одне круте місце, де можна добре відпочити з сім'єю. Відпочиваючих тут зазвичай небагато, недалеко від пляжу є кафе. Є можливість взяти на прокат човен або катамаран.



Photo: Вгороде


Петренківський ставок

Безкоштовний пляж з навісами, дитячим майданчиком і альтанками. Тут можна порибалити і спокійно відпочити від міської суєти.


Читайте також: Літо в розпалі: приховані небезпеки, від яких потрібно захистити дитину в спеку






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук