Що подивитися маленьким розумникам: топ роликів про все на світі


Опубліковано 06 Листопад 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Харкiв >  Що подивитися маленьким розумникам: топ роликів про все на світі


Що подивитися маленьким розумникам: топ роликів про все на світі

Photo: Freepik


Діти обожнюють проводити час за комп'ютером, дивлячись різні ролики в YouTube. Якщо правильно не направляти дитину, її інтереси можуть звузитися до перегляду оглядів ігор та порожніх балачок блогерів. «Діти в місті» зібрали добірку крутих повчальних відео для дітей і підлітків на будь-який смак.


Фінанси


Сучасні діти набагато швидше орієнтуються в інтернеті, але, щоб здійснювати покупки в мережі, потрібно знати кілька правил. Цей мультиплікаційний ролик розповість дитині, як зробити все правильно і не стати жертвою шахраїв.



Video: Future Education 


Експерименти


Поціновувачам експериментів сподобається наступний ролик, в якому не тільки показують, але і розповідають про вирощування кристалів.



Video: LearningUa 


Ілюзії


Особливо допитливим дітям буде цікаво дізнатися про картинки, які можуть рухатися. Хочете знати, що змушує звичайний малюнок крутитися на місці? Тоді вмикайте наступне відео.



Video: LearningUa 


Вам може стати в нагоді наша добірка: Виховуємо Ілона Маска: топ-10 відео, які зацікавлять дітей наукою і космосом


Тваринний світ


Для тих, хто цікавиться живою природою, буде корисно подивитися відео про найхитрішу птицю, яка під час полювання використовує різні шахрайські методи.



Video: Вишиванчик - дитячий ютуб канал 


Не залишить байдужою історія про неймовірну дружбу тварин з людьми. Ці історії змусять дитину по-іншому поглянути на друзів наших менших.



Video: Вишиванчик - дитячий ютуб канал 


Історія


Для любителів історії з'явилася ціла серія нових роликів, присвячених Київській Русі. Ярослав Мудрий, Володимир Великий та княгиня Ольга стали сучасними мультиплікаційними персонажами.



Video: Книга-мандрівка. Україна 



Video: Книга-мандрівка. Україна 



Video: Книга-мандрівка. Україна 


Біологія


Старшим дітям буде корисно подивитися захоплюючі відео, які в простій формі розповідають про складні речі. Наприклад, розвіюють фейки про коронавірус, і розповідають, як працює дихальна система людини.



Video: Enjoy The Science 


Мови


Ще одна серйозна і важлива для українських підлітків тема - це мова. Автори каналу Enjoy The Science розповідають, чому вмирають мови і як йдуть справи з мовами в сучасному світі. Відео створено з гумором, тому діти дивляться його з задоволенням.



Video: Enjoy The Science 


Мистецтво


Це захоплююче відео підійде для творчих дітей. Тут дитина знайде відповіді на питання про те, як побороти страх, як натренувати надивленість і що робити, щоб розвивати свій творчий потенціал.



Video: Enjoy The Science 


Здоров'я


А якщо хочете поєднати приємне з корисним, подивіться разом з дітьми відео про користь води для нашого організму. Чому важливо пити воду, скільки води потрібно випивати. Ці та інші питання детально розглянуті в наступному відео.



Video: Клятий раціоналіст 


Варто відзначити, що спільний перегляд таких пізнавальних роликів буде подвійно корисним, адже ви зможете відразу ж пояснити дитині моменти, які їй незрозумілі. Та й самі дізнаєтеся багато нового.


Читайте також: Як правильно обговорювати з дітьми новини і чи потрібно це






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук