Топ-15 найкращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити


Опубліковано 04 Липень 2019 о 09:49

Блог Діти в місті Харкiв >  Топ-15 найкращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити


Топ-15 найкращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити

Продовження улюблених сюжетів та нові зворушливі історії про відважних героїв та хитрих злодіїв — всі найкращі мультфільми останніх років у нашій добірці. Переглядайте їх всією родиною та зберігайте собі статтю, щоб нічого не пропустити.

Навіть якщо ви з максимальною відповідальність складаєте перелік всіх мультфільмів, які потрібно подивитися, переглянути їх всі в кінотеатрі — дуже складно. Щоб ви не пропустили жодного гідного анімаційного фільму «Діти в місті» підготували для вас добірку найпопулярніших нових мультиків, які варто подивитися з дітьми. І хоча ми радимо проводити більше вільного часу на свіжому повітрі, та все ж в полудневу спеку краще ховатися вдома. Як варіант, можна влаштувати кінотеатр прямо на вулиці, запросити друзів та підготувати смаколики, а з вибором мультфільму ми допоможемо.


«Людина-павук: Навколо всесвіту»




Картина потішить фанатів коміксів Марвел. Поки черговий фільм про Людину-павука тільки готується до виходу, всі, кому небайдужі пригоди Пітера Паркера можуть насолодитися повнометражним анімаційним фільмом про улюбленого героя.

Історія розгортається в Нью-Йорку, і за словами сценаристів, не має жодного відношення до кіношного Павучка. І хоча початок схожий на всі попередні екранізації — звичайний підліток Майкл Моралес отримує суперсилу, однак подальший розвиток сюжету дивує та захоплює. Адже Майкл не єдиний, хто носить маску Людини-павука. Головна фішка мультфільму в тому, що існує кілька паралельних всесвітів, де є інші, альтернативні супергерої, і вони теж існують у вигляді Людини-Павука.







«Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі»



Цього разу громилі Ральфу доведеться покинути рідний ігровий автомат, та разом з подругою Ванілопою вирушити у небезпечну подорож просторами інтернету. Адже ігрові автомати втрачають популярність і друзям загрожує відключення. Щоб врятуватися герої вирушають в небезпечну подорож, підключившись до мережі інтернет.

Там, в павутині сайтів, серед всіляких героїв і лиходіїв їм належить відшукати ключ до власного порятунку. Можливо, знайти нових друзів, а можливо, ще й здолати різних ворогів. Чи готовий Інтернет до вторгнення таких героїв — ви дізнаєтесь, подивившись цю картину. Очікується море веселих і зворушливих пригод.


«Суперсімейка 2»



Продовження історії про сімейство Парр, у якому кожен член родини має супер здібності. І знову їм доведеться рятувати світ та боротися з лиходіями, але цього разу головною буде мама, а татові доведеться няньчити одразу трьох дітей.




«Смолфут»



Ми, люди, знаємо, що йєті не існують, але що, як йєті думають про нас так само? Це історія про суспільство магічних істот, які живуть з переконанням, що людство — це вигадка, але одного разу їм доведеться зіткнутися з людьми. Що з того вийде — дивіться самі.


«Астерікс і таємне зілля»




Всім відома історія про Астерікса та Обелікса отримала продовження. Нова біда спіткала сміливих та могутніх галлів — друїд Панорамікс, який готує чарівне зілля, впав з дерева та зламав ногу. Варто зауважити, що друїд єдиний, кому відомий секрет зілля, тож якщо з ним щось трапиться, галли будуть беззахисні перед римлянами. А тому відважним друзям доведеться вирушити у небезпечну мандрівку у пошуках гідного молодого друїда, якому Панорамікс передасть секрет виготовлення зілля.




«Монстри на канікулах 3»




Продовження одного з популярних анімаційних фільмів. Граф Дракула відстояв свій готель Трансильванія, пережив весілля доньки Мевіс з людиною та впорався зі внуком, який на щастя успадкував гени матері та став вампіром. Тепер наче все добре, але Мевіс помічає, що Дракула виглядає втомленим, тож вона вирішила приготувати для тата сюрприз — квитки у незабутній круїз.

Які пригоди чекають на монстрів у мандрівці — дивіться самі.


СМАЧНИЙ POPCORN ВІД COTTON CANDY - спонсор домашнього кіноперегляду.
Замовляй POPCORN з доставкою в два кліки!
Безконтактно та безпечно отримай 6 літрів попкорну за ціною 150 гривень.
Доставка по Львову безкоштовна, по Україні - Нова Пошта.


«Татко гусак»




Цей самовпевнений гусак стане улюбленцем, адже він такий веселий. Щоправда, Пем — безвідповідальний птах, і одного разу, вихваляючись перед родичами черговими трюками, не розрахував сили. Демонструючи небезпечні експерименти, він пошкодив крило, і не зміг разом зі своєю зграєю полетіти в теплі краї. Пернатий герой вирішив летіти з дітьми, але помахом травмованої кінцівки відділив від батьків двох маленьких гусенят. Всі зникли за горизонтом, а Пему з малюками довелося залишитися. Тепер він не легковажний непосидько, а турботливий нянь.




«Як приборкати дракона 3: Прихований світ»




Завершальна частина трилогії про неймовірну дружбу вікінга і дракона. У світлі нової загрози для драконів вікінги з острова Олух вирушають на пошуки нового дому. На цьому шляху їх чекають пригоди та небезпеки, а ще зустріч з Денною Фурією. Якщо вам цікаво знати чим закінчиться найулюбленіша історія про Беззубика та Іккінга — дивіться цей мультфільм.


«Диво-парк»




Джун — маленька дівчинка, яка полюбляє мріяти. Вона нафантазувала у себе в голові чудовий парк, який на її превеликий подив насправді існує. Потрапивши в нього, вона стала шалено щаслива, але там їй відкривають очі на жахливу правду. Всьому парку загрожує велика небезпека і лише Джун здатна запобігти трагедії. Чи вдасться їй це зробити?




«Балерина»




Її найбільшою мрією були танці. Феліс разом зі своїм другом Віктором придумують небезпечний план втечі з дитячого будинку, і відправляються в Париж, на зустріч неймовірним пригодам. Феліс доведеться пройти важкий шлях, щоб побороти себе і реалізувати свою найзаповітнішу мрію — стати балериною в Паризькій опері.


«Коко»




Мігель — звичайний дванадцятирічний хлопчик. Але, незважаючи на такий юний вік, він уже точно знає ким він хоче стати в житті — музикантом, і радувати людей своїми творами. Але між ним і його заповітною мрією лежить ціла прірва.

Заради своєї мрії Мігель вирушає в небезпечну подорож у світі мертвих. Безліч пригод чекає попереду. Хлопчик познайомиться з кумедними сутностями, і відкриє велику таємницю.




«Лего фільм 2»




Події мультфільму відбуваються через 5 років після перемоги сміливої команди над Лордом Бізнесом. Тепер лего-Всесвіту загрожує нова небезпека — непрохані гості з планети DUPLO руйнують Бріксбург швидше, ніж його вдається відновлювати.

Інопланетяни виявляються сильними супротивниками, і викрадають кращих друзів Еммета — кохану дівчину Люсі і Бетмена. Для їх порятунку йому доведеться відправитися далеко за межі рідного дому і подолати чимало перешкод, але турбуватися не варто — відважні герої обов’язково возз’єднаються і дадуть ворогам гідну відсіч.


«Острів собак» 16+




Це добрий мультфільм про жорсткий світ, тому радимо дотриматися вікового обмеження. Підлітки оцінять цю історію про міцну дружбу.

Захоплюючі події відбуваються в японському мегаполісі майбутнього. Мер Кобаяші, будучи любителем кішок, видає постанову — всіх собак вивезти на маленький острів. Звичайно, він трактував своє рішення епідемією специфічного грипу. Так кращий друг хлопчика Атарі виявився на смітнику, і юнак на маленькому літаку вирушив рятувати улюбленця.




«Крістофер Робін»




Зворушлива історія про дорослого Крістофера Робіна — одруженого, з двома дітьми і складною роботою, яка заважає йому жити і проводити час з близькими. Але він зустрічає свого старого друга Вінні — на цей раз прямо посеред Лондона — і знову відправляється з ним в Чарівний ліс, щоб допомогти Вінні знайти загублених друзів.


«Кролик Петрик»




Історія протистояння веселого і безпосереднього кролика на ім’я Петрик і господаря будинку, який вирішив вести нещадну боротьбу з гризунами.




Це була добірка мультфільмів для дітей від шести років, а у наступній статті ми підготуємо перелік каналів YouTube з корисним контентом для малечі.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук